Chariot

Tak ho už také máme – vozík na prcka za kolo, který se dá samozřejmě použít jako normální kočárek či na běhání. Výběr to byl náročný. To sice asi víc posoudí Vláďa, ten učinil první velké rozhodnutí, že to bude Chariot-Thule. A že to bude model CX. Já se pak podílela na rozhodování, jeslti dvou nebo jednomístný. Samozřejmě, že máme jen jedno dítě, ale chtěli jsme mu dopřít více prostoru a pohodlí tím, že koupíme dvoumístný. Bojhužel se ukázalo, že ve dvoumístném modelu není možné umístit dítě doprostřed, takže ačkoli jse ve vozíků sám, stejně musí sedět je nna své půlce, kde má o něco méně místa, než v jednomístném modelu. Takže bylo rozhodnuto. Ještě jsme ještě ve Velo Fiala dokoupili pylovou síť (to aby Eliška nedýchala všechen ten prach, co se za kolem zvedá), takže teď jsme připraveni. … Až tedy mé kolo projde servisem :-). Ale Vláďa to již seEliškou vyzkoušel a zatím dobrý.

5 komentářů

  1. Zde Kotas, mám dotaz: Proč tam máte ještě ty mrňavý kolečka, když to je zapřáhnutý za kolem?

  2. Správný dotaz. Odjezdové video jsme natáčeli dvakrát – při tom prvním mi bylo divné, že tam něco rachtá :-D – a hle – ta malá kolečka zapomněl někdo sundat. Uznávám, že jsem mohla vybrat asi lepší fotku, ale ať se z našich chyb mohou poučit jiní ;-)

  3. V tom případě malá rada: Ty kolečka se daj přidělat na vozejk. Asi aby byly k dispozici, kdyby něco. Stejně jako ostatní součásti.

  4. Tak špatně na tom Vláďa zase není – víme, že se dají přidělat seshora – jinak bychom si je asi ani nekupovali, jiné využití, než že jsme na kole a chceme jen s "kočárkem" někam popojet, byhom pro ně neměli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *