Endomondo

Tak na konci roku sportovní aplikace Endomondo končí. Používám ho od roku 2013 a nyní nadešel čas poohlédnout se po něčem novém. Požadavky:

  • Aby to mělo verzi pro PC Win i pro Android
  • Aby to umělo sporty jako: chůze, koloběžku, kolo, posilování (workout), něco jako bojová umění/sebeobrana, plavání, běžky, apod.
  • Aby se dala jednoduše manuálně přidat aktivita, kterou jsem přímo aplikací neměřila – typicky workout – docvičím, zapíši.
  • Aby se dala manuálně přidat odjetá trasa. Občas zapomenu aplikaci spustit, tak to prostě následně „dokreslím“ na mapě a čas odhadnu.
  • Statistiky – Endomondo má krásně dělané statistiky – zvolit si mohu konkrétní sport (nebo několik, či všechny) a časové období den/týden/měsíc/rok.
  • Ideálně zadarmo. Ale pokud by to fungovalo, jak si představuji, tak si za to klidně připlatím.

Vláďa řeší nyní to samé. Už si všechna data vyexportoval, takže je možné je následně nahrát do aplikace nové. On asi pouze plně přejde na Stravu, kterou již také používá.

Pár ukázek z Endomonda a jejich statistik

Týdenní souhrn chůze.
Měsíční souhrny cyklistiky
Roční souhrn všeho 🙂 [km]
Roční souhrn všeho [h:min]

A jaké aplikace jsou k dispozici?

Přehledy

Takže už jen těch cca 50 různých aplikací vyzkoušet a vybrat ten nejlepší 🙂

Kdo by měl nějaký tip, sem s tím!

12.12.2020 – Pokračování srovnání – Strava a Samsung Health.

Projížděla jsem seznam sportovních a jím podobných aplikací a asi jediná, která mě zaujala byla Habitica – Motivate yourself to achieve your goals (tzn. vnitřní motivace k dosažení svých cílů). Mimochodem, v tomto seznamu se Strava umístila na 4. místě (nevím, jestli to řadili podle „výkonnosti“). V rychlosti jsem také prošla ostatní seznamy TOP z minulého článku a ve výsledku nic zajímavého. I když zmíněné seznamy byly zaměřené více na fitness, než chození a cyklo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *