Informace pro těhotné

Tak koukám, že se mi začínají hromadit „užitečné“ odkazy a začínám v tom mít zmatek a pak nějaké někam zašantročím a zapomenu, že jsem něco tak skvělého našla. Takže Nezainteresovaní čtenáři prominou, ale tento post bude hlavně o školkách, dětském vybavení, těhotenském oblečení, dětských doktorech v Zürichu, apod. Takže pro většinu z vás asi nic zajímavého, ale pro mě nutnost, abych si roztřídila, co již mám a co jiného kde hledat :-).
Další odkazy si sem budu samozřejmě dál přidávat. Kdybyste kdokoli měli nějaký dobrý tip, tak sem s ním, někam ho zařadím.
Babysitting a školky – Ono to totiž není tak jednoznačné – dát prcka do jeslí/školky a člověk má pokoj. Ale znám nejednu maminu, která je spíš pro „nanny“ (chůvu), protože je a) časově flexibilnější, b) vyjde levněji (ne tedy au-pair, to vyjde prý pěkně draho), c) z jeslí jsou některé děti pořád nemocné.

Doktoři – no brzy mě to čeká – zaregistrovat prcka k nějakému doktorovi (aktualizace – doktora máme – přímo na Schwamendingenu – Gg.Ferrazzini)
Těhotenské informace – tak obecně
Oficiální dokumenty nutné pro dítě a kde je sehnat
Éčka v potravinách – nedá se svítit – strava je základ
Rodina a dítě
Dětské oblečení a vybavení, obchody
Online secondhand obchody
Lákové plínky
Něco k plínkám
Kde sehnat látkové pleny ve Švýcarsku (Německu)
Cvičení s dětmi
Jiné
V rámci vybavování domácnosti došla „řeč“ samozřejmě i na elektrospotřebiče. Nejprve jsme většinou hledali vhodný výrobek v kamenném obchodě, následně pak hledali nejvýhodnější cenu v online obchodech.

1 komentář

  1. Zase to nepřeháněj a riď se taky trochu vlastním rozumem.m Ono si to sedne a ne všechno se dá nastudovat :-D  8-O

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *