Jaro je tu

Tak se nám o víkendu udělalo docela hezky. Mě ve výsledku může být počasí jedno, když jsem stejně doma, ale i tak to je příjemnější, když si můžete domů pustit trochu teplíčka.
Vláďa objevil, že tento víkend byla na curyšském výstavišti výstava Baby a Kids. Tak jsme se tam byli podívat a máme doma hromadu letáčků a katalogů s dětskými kočárky, jídelními sadami, postýlkami, apod. A teď půjde o to něco vybrat. Je toho šíleně moc! Tomuhle se říká dobrý byznys Usmívající se.
Odpoledne pak Vláďa vyzkoušel toho našeho nového robota – vzhledem k tomu, že se Velikonoce valem blíží, vyzkoušel Vláďa mazanec. A moc se povedl. Na to jak nechtěl kynout, tak z něj nakonec byla pěkná hromada. Ale popasovali jsme se tím se ctí.
V neděli vyrazil Vláďa na kolo, aby si tělo zase začalo zvykat. Měli to s Vaškem hrozně rychle odejeté, tak nám ještě stihnul vymyčkovat auto a na večeři uvařil chřestové rizoto a k tomu hovězí plátek s cibulkou. Jo jo, tohle si nechám líbit.
Abych i já vyzkoušela, co ten náš robot umí, vrhla jsem se na Makrony – zatím tedy jen z předpřipravené směsi, do které akorát vmícháte sníh (na to ten robot – docela to šlo. Ale míchat dva bílky v míse, kam se vejdou až tři kila těsta, je trošku plýtvání místem J ). A jak se povedly? No ty, které se mi podařilo v kuse odlepit od podložky, byly moc dobré. Z některých zbyly jen kousky a některé se mi nepodařilo z pečícího papíru vůbec odlepit. To se mi ještě jaktěživ nepovedlo, aby se mi něco přilepilo k pečicímu papíru L. Tak třeba příště to dopadne líp.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *