Sněží

8.12.2012
Uznávám, že to není zrovna nápaditý nadpis, ale když jsme tak četli, že v Čechách zatím moc nenasněžilo, a tady nám za noc napadlo 20 cm, tak jsme si to museli zdokumentovat. I když teď nejnovější zprávy jsou, že i v Čechách už padají ty bílé s****. A na Facebooku již samozřejmě zase koluje „Ladovská zima“ od Nohavici Smějící se. Ale my byli vybavení a sněhovouo pokrvývku z auta rychle dostali. Horší to je pak s parkováním. Buď najdete volné nezasněžené místo, nebo jste nahraní – jak najít pod sněhem modrou zónu? A jak vlastně kontrolují parkovací karty, když jsou všecha auta pod sněhem?
Čepice na zrcátku byla super.
Skoro dvacet čísel za noc.
Za použití lopaty jsme se nakonec prohrabali ke kufru, odkud jsme mohli vydolovat ještě košťáko a za pomoci těchto dvou a škrabky na sklo jsme po cca 10 minutách auto dočista očistili.

2 komentářů

  1. Snih porad drzi (utery pote). Na silnicich to je uklizene, chodniky sice taky, ale treba dnes rano se na tom udelala pekna namraza, takze to sice vypada uklizene, ale klouze to neprijemne. Byla jsem rada, ze jezdim rano tramvaji – autobusu bych na tomhle moc neverila, i kdyz jak jsem psala – silnice jsou v pohode.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *