Jak jsem psala v minulém příspěvku – zakoupili jsme v obchodě Aligro, kromě jiného, i cca 800 g vysokého roštěnce. A co s ním? Nejjednodušší, co jsme na internetu našli bylo: marinovat ve směsi hořčice, oleje a tymiánu. Zprudka osmahnout na pánvi a poté péct v troubě dle požadavků na „krvavost“. My tedy zvolili hodinu na 190°C (pořádně propečené). A výsledek? Tak dobré hovězí jsem letos snad neměla.
Jó, vysokej roštěnec, 800g. Hemm, no, já měl v neděli grilovanej marinovanej bůček a Ninuška marinovanou krkovičku na česneku (koupeno v Globusu Zličín za cca 54,- Kč) a nemělo to chybu. Tchüss.
My se přidali k Martinovi, takže chroupeme chřest na všechny způsoby, sypaný strouhankou, tataráček ze zeleného chřestu, chutná nám i syrový. Další vítaná surovina jsou brambory, takže zkoušíme různé obměny. Jen ty fotky se mi nedaří, všechno hned sníme