6. den v Pittsburghu

Neděle 23.9.2012
Ačkoli jsme se vzbudili asi kolem osmé ráno, nechtělo se nám vylézat z postele, a tak jsme se na snídani dostali až kolem půl desáté. Byla nám doporučená „Pamela´s Dinner“, kde prý dělají výborné palačinky. Bohužel tam bylo narváno, a tak jsme skončili přes ulici v jiném bistru. Na snídani jsme si dali malé rozpečené bulky se sýrem, vajíčkem, sýrem a nasekanou klobáskou (každý různou kombinaci). Vláďa si dal snad půl litru čaje a já horkou čokoládu se šlehačkou.
Následně jsme nasedli do auta a vyrazili přes centrum na Mt. Washington, odkud je pěkný výhled na město. No, … s výhledem na Prahu z Petřína se to nedá srovnat. Mostů tady mají úctyhodně, také pohled na dva ohromné stadiony byl zajímavý, … pak spousta mrakodrapů a to je vše. Ale vyhlídkové plošiny mají pěkné.
Pak jsme pokračovali do centra, kde jsme si prošli Strip District (jsou tu divadla, muzea, kanceláře), který byl v neděli dost prázdný.
Na oběd jsme se zastavili v mexickém bistru, kde si Vláďa dal placku s rýží, masem, dipem, zeleninou (u každé položky dostanete na výběr ze tří „možností“, takže nakombinovat si to můžete dle vlastních chutí. Já si dala něco podobného, ale v misce, ne v placce.
A následně jsme vyrazili do National Aviary, což je „výstava“/zoo s ptáky celého světa. Jako podívaná pěkná, ale za hodinku jsme to měli projité a čekali jsme na krmení tučňáků.
Na závěr jsme si zašli ještě na domácí zmrzlinu. Vláďa si dal klasicky jahodovou, já si dala kopeček „bílé s cookies“ a k tomu kopeček „slaný karamel“, což tedy bylo zajímavé :D.
A pak už jen domů, do postele a k televizi.
Zítra nás čeká přejezd do Buffala.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *