Francie 2010

17.7.-1.8.201
Tak konečně po hodně dlouhé době dovolená!! V mém případě, pravda, se to dá ještě nazývat prázdninami, to nic nemění na podstatě věci. Plán byl jasný – týden v Alsasku na vinné stezce, začít někde pod Štrasburkem a posouvat se na jih; poté rodiče s Martinem odjíždí zpět do Čech a my s Vláďou pokračujeme do Fontainbleau u Paříže, navštívíme Paříž, budeme boulderovat v lesích Fontainbleau a pak se přesouváme přes severní pobřeží a ostrůvky, přes Rotterdam a Goudu do Amsterodamu. … Ale pak to bylo trochu jinak.
Protože je nad mé síly napsat o celých 14 dnech najednou, budu povídání kouskovat. Zatím se můžete podívat na fotky, které jsem tématicky rozdělila:
Výběr „toho nejlepšího“ (předpokládám, že probírat se 400 fotkami, které jsme pořídili, by se vám nechtělo): http://misaavlada.rajce.net/Franice_2010
Naše gurmánské/gurmetské zážitky (proč si myslíte, že jsme do Francie jeli?? 🙂 ) http://misaavlada.rajce.idnes.cz/Gurmani_gurmeti_ve_Francii/
A pro ty, co mají rádi gotickou architekturu, tu mám pro začátek otázku: které stavby jsou na níže uvedených fotkách? (Hint: kdo vůbec neví, ať čte dál a třeba si pak bude moci relevantně tipnout).
02
01

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *