Pořádné boty

Altra Escalante – Tak tohle je moje první teniska se širokou špičkou a je to naprosto úžasné. Ta volnost prstů, to je pohoda. Mají relativně tenkou podřážku a svršek je hned mokrý i od rosy. Momentálně moje nejnošenější boty, než otevřou obchody a budu se moci podívat i po něčem dalším.

Kromě tenisek bych užila i nějaké širší outdoor boty. Vzpomínám si, že kdysi kdysi byly super Lowa, ale už dlouho mi žádné nepadly. Mé oblíbené Merrell Azura nejsou de fakcto k sehnání. A ne všechny Merrelly jsou široké. Naposledy jsem kupovala Merrell Crosslander v Decathlonu a ačkoli to byly snad nejširší boty, co tam měli, tak po nějaké době mi to přestalo vyhovovat. Jako dá se v tom chodit, ale když teď mám srovnání s boty Altra, tak to jinak vnímám.

Během hledání na internetu jsem narazila na diskuzi, že k širším patří Keen Durand (ale ty jsou spíš pohorky) a boty Inov-8, což jsou opět tenisky.

Pak jsem ale narazila na následující dvoje a to mě nadchlo a musím si je někde vyzkoušet. Trošku smutné je, že všechny tyto širší boty jsou zároveň i trochu barefoot (takže mají tenkou a měkkou podrážku), což mi ne vždy vyhovuje.

Jinak mám již dlouho ve výbavě Skinners (naše oblíbené ponožkoboty, kromě Vládi je máme všichni) a Five fingers.

Mé pokračování se značkou Escalante.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *