10 000 kroků – začátek

V dubnu 2022 jsem se s mojí Chaberskou Nordic Walking skupinou připojila do výzvy desettisíc kroků – každý den pravidelně ujít alespoň 10 000 kroků. Za duben jsem tak nachodila 360 km a 500 000 kroků. Po této zkušenosti jsem účast v říjnové výzvě rezolutně odmítla. Ale po „proflákaném“ létě jsem do toho zase šla. Smutné je, že nachozené kilometry se ještě upravují na základě věku a BMI, takže ve výsledku tak moc velká opora týmu nejsem, starší a méně fit jsou na tom bodově lépe.

A tentokrát jsme s Vláďou založili i partnerský tým a tady nemáme, alespoň v Chabrech, konkurenci. Doslova. V Chabrech jsme jediný partnerský tým. Takže tady se musíme při hodnocení koukat na celou Prahu, tam jich je asi 20. (celorepublikově jsme bůhvíkde :-)).

Po 7 dnech zápolení. Momentálně ve vedení jak bodově, tak kilometrově (v rámci Prahy). Jo a partnerské týmy dostávají body toho slabšího v týmu, což jsem já. Takže já jedu na body, Vláďa na kilometry 🙂

Mnohem větší konkurence je v týmech klasických, jako s mým NW. V týmu je nás 10, v rámci Chaber, to teď po týdnu vypadá, že všem dokážeme utéct, tak se budeme prát o dobré umístění v rámci celé Prahy. Tam jsme po 7 dnech 5. co se kilometrů týče a 8. bodově. Nutno podotknout, že desetičlenných týmů je v celé Praze jen 24 a vzhledem k tomu, že body týmu se počítají jako součet bodů všech jeho členů, je fér se porovnávat pouze s dalšími 10 člennými týmy 🙂 Jinak všech týmů je v Prahy 107 (minimální počet členů v týmu jsou 4).

Chaberské týmy

1 komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *