Andělé a démoni

Tak jsme se po dlouhé době dostali do kina. Uznávám, že to, že večer „nemáme“ čas je spíš má vina, protože večerní čas věnuji škole. Ale „pokračování“ dobrodružství profesora Langdona jsem si nemohla nechat ujít (když už jsem si se slzou v oku nechala ujít Báječný svět shopaholiků). A tak jsme se vydali na Anděli a démony, podle předlohy Dana Browna.
Co vám k tomu mám povídat – mě osobně se to moc líbilo. Když odhlédnu od toho, jestli se to zakládá na skutečnosti nebo ne, prostě dobrá podívaná, i když se některé akce daly krásně předvídat (obzvlášť, když jste četli předlohu :-D).
Takže závěr? Vřele doporučuji.

3 komentářů

  1. Jako me se to take libilo a to jsem predlohu necetl :-) Jen mi trosku "vadilo" ze velkou cast fimu tusite, jak se to bude odvijet. Ale uznavam, ze zaver je dostatecne kvalitni, aby dal zapomenout na predchozi neduh ;-)

  2. Dohadovat se o pravdě!? Prosímvás, jde o čirou fikci :o) Takže to lze brát oddechově. Zatím jsem neviděla, ale četla. Od Browna dle mého názoru jednoznačně nejlepší kniha. Na Šifře jsem nebyla, ale z doslechu okolí ten film prý stál za prd. Toto vypadalo z ukázek solidně, ale slyšela jsem, že kdo knihu nečetl, torchu se ztrácel v ději, přece jen je to pojmuté prý víc akčně. Jinak – Shopaholiky jsem taky neviděla, neuděláme o prázdninách zase filmový den? (platí pouze pro Míšu :o))))

  3. Jde o to, že se to vše docela "logicky" odvíjí, takže člověk si zkrátka může říct "co kdyby to byla pravda?" Co když opravdu někde existuje "cesta" jak odhalit dávná tajemství? Vždyť přece i Osma (Katherine Neville – fakt výborné čtení, dík za zapůjčení) je založená na hledání dávné minulosti, navíc něčeho, o co by někteří fakt stáli :-) A nemyslím si, že by v tom byl ten, kdo knihu nečetl, ztracen. Já osobně ji četla již hodně dávno a … prostě pěkná podívaná. Nevím, co kdo od toho čekal … já byla spokojená. Jen mě opravdu pobavila skutečnost, o které kritika psala, že zatímco členové policie a speciálních jednotek umírají jak na běžícím pásu, Hanks a spol. procházejí vším nedotčeni :-D … Filmový den beru!!! S Vláďou se člověk na něco "pořádného" nedostane :-D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *