MTBO – Voznice

5. a 6. kolo ČP MTBO – Voznice, 23.-24.5.09
Tak za sbou máme další dvě kola ČP MTBO. Tentokrát to bylo příjemně blízko Praze, takže jsme ze soboty na neděli spali v klidu domova. Navíc počasí vyšlo naprosto úžasné – skoro azuro, takže ani lesní bahno, ani průjezdy a přechody brodů moc nevadily. Sobotní závod, kdy bylo volné pořadí kontrol, jsem si náramně užila – terén mi po většinu tratě vyhovoval – skoro rovina, široké cesty, jen ke konci tratě se přimotaly hrbolaté, kořenaté, rozbahněné cesty s brody, ale díky pěknému počasí fakt supr zážitek. I když tomu výsledky moc neodpovídaly. Ale nám, co jezdíme pro radost, na nějakém tom bodě moc nezáleží. Hůř na tom byl Vláďa, který je náruživý závodník – zničil si brzdový kotouč, takže ztratil spoustu času jeho nápravou a potom mu ještě šlo blbě řazení, takže ten přijel naštvaný. A aby to v neděli vylepšil, tak si pro změnu zapomněl cyklokraťasy. Alespoň se měl na co vymlouvat, když mu fyzička dobré umístění nezajistila. Neděle byla z mé strany také trochu slabší, protože jsem, klasicky, druhou kontrolu ne a ne najít, a něco podobného se mi stalo ještě dvakrát, ale nálada na konci byla stále veselá.
Koho by zajímaly výsledky, tak zde jsou ze soboty a zde z neděle.

2 komentářů

  1. Nenechte se zmast … misa sice stale kolem sebe siri, ze jako zavodnice neni a na umisteni ji nezalezi, ale skutecnost je jiny ;-) Jen se to snazi maskovat :-)

  2. Nenechte se zmást – to Vláďa je ten závodivý – já si jezdím pro radost – ke konci semestru mám stresu až až, a tak nepotřebuji, aby se mi o *** kole ještě zdály divoké sny, jako se mi to stalo tuhle noc. Ono se nejezdí moc dobře, když celou dobu myslíte, na to, jestli svým výkonem někoho zklamete nebo ne. To fakt zapotřebí nemám, … pak jen děláte chyby navíc … a zážitek? Jen vztek a nic z toho. Takže takhle to já nechci. Chci si pamatovat, že bylo pěkně, že jsem našla (s menšími či většími chybymi) všechny kontroly, že jsem neměla defekt a že jsem z toho zkrátka měla dobrý pocit. To mě ke spokojenosti stačí.  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *