Nejlepší kulinářský zážitek 2009

Tak konečně se dostávám k „zadání“ naší ankety. V průběhu loňska jste si na tomto blogu mohli přečíst naše postřehy z různých restaurací různých koutů Prahy či celé republiky. A na tomto místě by naopak nás zajímalo, který kulinářský zážitek se vám v roce 2009 nejvíce vryl do paměti. A nebojte se rozepsat! Ať máme nějaké tipy!

2 komentářů

  1. Tak když já vyberu, co mě za loňský rok, kde zaujalo, tak toho bude trochu víc, protože jen jednu dobrůtku nelze vybrat. Rozhodně to byly špekové knedlíky a kančí guláš ve Staročeské krčmě, dále preclíky s máslem na Norimberských vánočních trzích, biftek U Bílé krávy, jemný bylinkový krém U Bílého lva a vepřová filátka na bylinkách v listovém větrníku v Ballon Restaurant. A když zabrousím do sláďur, tak nedám dopustit na babiččin narozeninový dort, ten ovšem vy asi neochutnáte, potom palačinky v Café Faux pas (i když ty borůvky se jim minule moc nepovedly) a největší čokoládovou bombu – čokoládový dort v kavárně na Andělu (buď nahoře u kina, nebo dole na rohu u bankomatu České spořitelny).

  2. Pro mě rozhodně nejlepší gurmetský zážitek byla degustační večeře v hotelu Jalta prezentovaná šéfkuchařem restaurace Como Pavlem Menclem a jeho souputníkem sommelierem, jehož jméno si nemohu nějak vybavit. Pochopitelně zážitek umocnila i vynikající společnost (Ninuška, Jana, Ríša, Míša a Vláďa).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.