STČ 2011

Tak to mám za sebou. A co? No přeci „konferenci“ na ČVUTu, na kterou jsem si z Zurichu odskočila. Studentská tvůrčí činnost, jak se tato akce jmenuje, má za cíl dát studentům, především doktoranských technických oborů, možnost prezentovat své dosavadní výsledky, vyzkoušet si vůbec prezentaci před plénem (i když tam členové kominse byli v převaze) a kromě jiného máme jako doktorandi něco podobného v „popisu práce“. Moc velké naděje na nějakou pěknou prezentaci jsem si nedělala. Odevzdaný příspěvek měl být do pátku před vlastní konferencí. Dopisovala jsem to v neděli večer. A vlastní prezentaci jsem dokončovala večer před konferencí. Ani jsem si to jednou nanečisto nevyzkoušela. Naštěstí ale šlo o něco, na čem celý půlrok pracuji, takže jsem doufala, že těch deset minut není moc dlouhá doba, abych se o tom musela nějak hlouběji rozpovídávat.
Průběh mě mile překvapil. V tom smyslu, že tam byla funkční technika, komise vypadala, že opravdu poslouchá a že její hodnocení bude založené na našich výkonech a ne na sypatiích typu „toho znám, dám mu lepší hodnocení“. V porotě zasedali i učitelé z katedry jazyků, takže i tato stránka prezentace byla hodnocena, což mi, myslím, přineslo plusové body.
Takže závěrem: přijela, viděla, zvítězila! Tedy ve své doktoranské sekci, což bylo maximálně 15 studentů. Ale i tak se to počítá A důkaz vítězství je níže.
Koho by zajímaly další podrobnosti, jako třeba vlastní text mého příspěvku (který tedy nepatří k těm nejpovedenějším), může se podívat sem: http://stc.fs.cvut.cz/

2 komentářů

  1. Ty kecko, tys tam nebyl, tak nemluv ;-) Vůbec jsem tam nebyla sama. Viděla jsem tam minimálně další čtyři holky :-).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *