Umřel nám kvásek

Jo jo, je to tak. Po cca 1,5 roku, co se o něj Vláďa týden, co týden staral a pekl domácí kváskový chléb (jako moc dobrý, jen na mě má moc tvrdou kůrku), nepřežil ta vedra. Zní to ironicky, co? V těch teplech to přeci musí kynout dobře, ne? No což o to, to ano. Ale komu se chce doma péct, když je venku skoro 40°C? No Vláďovi právě ne. A tak, když se kvásek nějakou dobu neobnoví, tak už to pak není ono. No což. V Čechách koukneme na Cuketkovu kváskovou mapu a nějaký si zase seženeme 🙂

2 komentářů

  1. Ten kvasek byl v poradku, ale motivace pect v tehle vedrech a s tim, ze na ro do konce srpna stejne nebude cas, vedla k cilenemu zahubeni. Ale od zari se jede nanovo!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.